Sık SorulanlarHasta Yorumları

Varis Tedavisi Hasta Yorumları

İyileşme oldu ve ben bile inanamadım
İyileşme oldu ve ben bile inanamadım 05.08.2017

Rengin hocamı internet üzerinden ulaştım. Yıllardır varislerimi kafama takıyordum ve geçmeyeceğini düşünüyordum. Rengin hocamın ilgisi alakası ve samimiyeti beni cesaretlendirdi ve tedaviye başladık. 2 seans sonrasında varislerim de gözle görülür bir iyileşme oldu ve ben bile inanamadım. Bu sorunu yaşayan herkese rengin hanımla ve safiye hanımla tanışmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Rengin hanım ve safiye hanıma çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Her aşaması sorunsuzdu
Her aşaması sorunsuzdu 03.08.2017

Mükemmel bir klinik. Rengin Hanım mükemmel bir doktor. Ben internetten ve çevremden çok araştırarak Rengin Hanım'ı buldum. Sonrasında muayeneye geldim. Hemen tedavi planım hazırlandı. Önce lazer , daha sonra köpük tedavisi yapıldı. Klinikte çalışanlar, çok iyi enerjileri olan harika insanlar. Her tedaviye gelirken bırakın gergin ve huzursuz olmayı neşe içinde gidip geliyordum. Tedavimin her aşaması sorunsuzdu. Sonucu çok iyi oldu. Eski fotoğraflara baktığımda, şimdiki bacaklarım inanılmazdı. Benim gibi varis sorunu olanların gelecekleri tek adres.

Varislerde yok artık
Varislerde yok artık 02.08.2017

Yıllardır varis ile mücadele etmekteydim. Bunun için cerrahi işlemler uygulandı fakat çözüm olmadı. Tekrar damarlar çıktı. Bunun üzerine birçok doktor ile görüştüm. Hepsi cerrahi müdahalenin şart olduğunu söyledi. Görüştüğüm Proflardan bana en çok güven verene ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat için herşey hazırlandı. Ameliyat gününden bir gece önce eşime arkadaşı şiddetle Rengin Hoca ile bağlantıya geçmemi istemiş. Artık Varis tedavisinde ameliyatın iyi bir yöntem olmadığı ve tekrarlama olasılığının çok yüksek olduğunu söylemiş arkadaşı . Tam da dediği gibi benim ki ameliyattan sonra yıl dolmadan tekrar etmişti. Varislerim çok büyük olduğu için ameliyatsız olamayacağını düşünüyordum. Fakat eşimin arkadaşı çok ısrar ettiği için hiç istekli olmadan aradım ve randevu aldım. Gece telefon görüşmesi yaptık Rengin Hocamla ve ben ameliyatı iptal ettirip ertesi gün hocamın yanına geldim. Bana yaptığı tedavileri anlattı. Benim varisim den daha büyük varislerin ameliyatsız nasıl iyileştiğini gösterdi sağolsun. Hemen bana da yapalım dedim ve lazerle tedaviye başladık. Zaten ana işlem bir günde hallediliyor. Daha sonra da birkaç seansla tedavi bitiriliyor.Şuanda bacaklarımın tüm ödemi gitti ve varislerde yok artık . Hem de bütün bu mucizeyi muayenehanede anestezi almadan sohbet ederek gerçekleştirdi. Rengin hocama minnettarım. İşini bu kadar güzel yapan güzel kalpli insan sizi seviyorum. Umarım varisi olan insanlar en az benim kadar şanslıdır ve Rengin Hocama ulaşma fırsatı yakalarlar. Ben bunun için etrafındaki varis hastalarına mutlaka bahsedeceğim kendisinden Maya Gülser Cengiz

1 Ay sonunda mükemmel değişim
1 Ay sonunda mükemmel değişim 27.07.2017

Ben Eda Küçük, Bu güzel insanlarla tanışmamı daha önce buraya gelen Buket hanım vasıtasıyla ulaştım. Yaklaşık 10 yıldır yüzeyel varisimden kaynaklanan bacaklarımda yanma ve kramp ile ağrı şikayetm vardı. İlk başlarda tedirgin olmama rağmen eki ve doktor Rengin hanım verdiği güven mükemmeldi. Yaklaşık 1 ay önce 2 seans olarak yaptırdığım uygulamada önceki resimlerime şu anda gülerek bakıyorum. 10 yılı 1 ayda sadace resimlerde hatırlıyorum. Bu bir ay içinde kantoron yağı ve varis çorabı ile arkadaş olduk. Fakat ilk başlarda varis çorabı beni korkutsa da ne işlem sırasında ağrı yaşadım ne de çorabı giyerken zorlanmadım. 1 Ay sonunda mükemmel değişim !!! yeni halimi çok seviyorum.

Bu kadarını ben de beklemiyordum
Bu kadarını ben de beklemiyordum 13.07.2017

Rengin Hanımla karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Uzun zamandır çözüm bulamadığım varislerimden Rengin hanım sayesinde kurtuldum. Tedavinin üzerinden henüz bir ay geçmesine rağmen bacaklarımda çok büyük iyileşmeler oldu.

Problem yaşamadan varizlerimden kurtuldum
Problem yaşamadan varizlerimden kurtuldum 13.07.2017

Rengin Hanımdan çok memnun kaldım. Bacaklarım pürüzsüz oldu. Hiç acı hissetmeden çok rahat hiçbir problem yaşamadan varizlerimden kurtuldum. Bacaklarımda hiçbiryeş kalmadı. İyiki Rengin Hanımı tanımışım. Güler yüzü ve benimle çok anlayışlı bir şekilde konuşması herşeyi anlatması beni çok rahatlattı.

Mustafa Bayram-ŞANLIURFA
Mustafa Bayram-ŞANLIURFA 13.07.2017

15 yıldır Varis hastalığım vardı. 2016 yılında Dr. Rengin hanıma internetten ulaştım. 1 gün içinde muayenemi oldum, tedavi oldum ve 1 gün sonra 2. seansıma geldim. 2 gün içinde tedavim bitti. 1 ay sonra kontrole geldim. Varislerim tamamen geçmişti. Bu gün tam 1 yıl oldu varisleri kontrol ettirmeye geldim.

Varislerden kurtulmamı sağladığınız
Varislerden kurtulmamı sağladığınız 12.07.2017

Sevgili Dr. Rengin Hanım ve Safiye Hanım , İlk olarak teşekkür etmem gereken ilgili , samimi ve güleryüzlü yaklaşımınız için Teşekkür ederim :) Daha sonra çok uzun zamandır özellikle estetik açıdan beni çok rahatsız eden varislerden kurtulmamı sağladığınız için gönülden teşekkür ederim. İyi ki arkadaşım Fİliz beni sizlerle tanıştırdı.... Yeni uygulamarınızda (Selülit, PRP... ) buluşmak üzere.... Sevgiler ve Başarılar Yasemin Gümüş

Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya Bussines Center, No:8, Kat:14, Ofis:68, Çukurambar, Çankaya
uzm. dr. rengin türkgülerUzm. Dr. Rengin TürkgülerRadyoloji Uzmanı
0532 385 3193 0312 224 1314