Sık SorulanlarHasta Yorumları

Varis Tedavisi Hasta Yorumları

Variste Tek Çare Ameliyat Değilmiş
Variste Tek Çare Ameliyat Değilmiş 18.10.2017

Ben nevşehirden Tavsiye üzerine Rengin hocama geldim iyikide geldim gittiiğim bütün DOKTORLAR cerrahi işlem kesim AMELİYAT olmalısın diyorlardı ve çok Ağrılarım vardı Genişlemiş olan Damarların psikolojimi bozuyordu Tek Çarem Ameliyat Diye Düşünürken ALLAh karşıma Rengin Türkgüler doktorumu çıkardı kesinlikle varis Tedavisi olmak istiyorsanız Rengin Hocama muayene olun sağlık hiç bir şeye Değişilmez. İşinin erbabı olan işini severek yapan ve güler yüzlü ilgisinize ve Asistanınız Safiye Hanıma çok Teşekkür ederim iyiki iyiki siz Tanıdım iyiki Artık varisinde sonu var sevgili Tekipçiler. Mutlaka REngin hocama Gelin.... Sizi Seviyorum..... MÜNEVVER YILMAZ

Çok memnun kaldım
Çok memnun kaldım 14.08.2017

Rengin hanımı çok ağrılı ve sancılı bir yanlış tedaviden sonra buldum. Başka bir doktordan memnun kalmayınca internet üzerinden buldum. Çok memnun kaldım. Güler yüzlü , anlayışlı, sevecen bir doktor. Yapılan hataları düzelti sağolsun. Bacaklarımdaki varislerden kurtuldum. İyiki varsınız , iyiki tanımışım. ALLAH sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin :)

İyileşme oldu ve ben bile inanamadım
İyileşme oldu ve ben bile inanamadım 05.08.2017

Rengin hocamı internet üzerinden ulaştım. Yıllardır varislerimi kafama takıyordum ve geçmeyeceğini düşünüyordum. Rengin hocamın ilgisi alakası ve samimiyeti beni cesaretlendirdi ve tedaviye başladık. 2 seans sonrasında varislerim de gözle görülür bir iyileşme oldu ve ben bile inanamadım. Bu sorunu yaşayan herkese rengin hanımla ve safiye hanımla tanışmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Rengin hanım ve safiye hanıma çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Her aşaması sorunsuzdu
Her aşaması sorunsuzdu 03.08.2017

Mükemmel bir klinik. Rengin Hanım mükemmel bir doktor. Ben internetten ve çevremden çok araştırarak Rengin Hanım'ı buldum. Sonrasında muayeneye geldim. Hemen tedavi planım hazırlandı. Önce lazer , daha sonra köpük tedavisi yapıldı. Klinikte çalışanlar, çok iyi enerjileri olan harika insanlar. Her tedaviye gelirken bırakın gergin ve huzursuz olmayı neşe içinde gidip geliyordum. Tedavimin her aşaması sorunsuzdu. Sonucu çok iyi oldu. Eski fotoğraflara baktığımda, şimdiki bacaklarım inanılmazdı. Benim gibi varis sorunu olanların gelecekleri tek adres.

Varislerde yok artık
Varislerde yok artık 02.08.2017

Yıllardır varis ile mücadele etmekteydim. Bunun için cerrahi işlemler uygulandı fakat çözüm olmadı. Tekrar damarlar çıktı. Bunun üzerine birçok doktor ile görüştüm. Hepsi cerrahi müdahalenin şart olduğunu söyledi. Görüştüğüm Proflardan bana en çok güven verene ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat için herşey hazırlandı. Ameliyat gününden bir gece önce eşime arkadaşı şiddetle Rengin Hoca ile bağlantıya geçmemi istemiş. Artık Varis tedavisinde ameliyatın iyi bir yöntem olmadığı ve tekrarlama olasılığının çok yüksek olduğunu söylemiş arkadaşı . Tam da dediği gibi benim ki ameliyattan sonra yıl dolmadan tekrar etmişti. Varislerim çok büyük olduğu için ameliyatsız olamayacağını düşünüyordum. Fakat eşimin arkadaşı çok ısrar ettiği için hiç istekli olmadan aradım ve randevu aldım. Gece telefon görüşmesi yaptık Rengin Hocamla ve ben ameliyatı iptal ettirip ertesi gün hocamın yanına geldim. Bana yaptığı tedavileri anlattı. Benim varisim den daha büyük varislerin ameliyatsız nasıl iyileştiğini gösterdi sağolsun. Hemen bana da yapalım dedim ve lazerle tedaviye başladık. Zaten ana işlem bir günde hallediliyor. Daha sonra da birkaç seansla tedavi bitiriliyor.Şuanda bacaklarımın tüm ödemi gitti ve varislerde yok artık . Hem de bütün bu mucizeyi muayenehanede anestezi almadan sohbet ederek gerçekleştirdi. Rengin hocama minnettarım. İşini bu kadar güzel yapan güzel kalpli insan sizi seviyorum. Umarım varisi olan insanlar en az benim kadar şanslıdır ve Rengin Hocama ulaşma fırsatı yakalarlar. Ben bunun için etrafındaki varis hastalarına mutlaka bahsedeceğim kendisinden Maya Gülser Cengiz

1 Ay sonunda mükemmel değişim
1 Ay sonunda mükemmel değişim 27.07.2017

Ben Eda Küçük, Bu güzel insanlarla tanışmamı daha önce buraya gelen Buket hanım vasıtasıyla ulaştım. Yaklaşık 10 yıldır yüzeyel varisimden kaynaklanan bacaklarımda yanma ve kramp ile ağrı şikayetm vardı. İlk başlarda tedirgin olmama rağmen eki ve doktor Rengin hanım verdiği güven mükemmeldi. Yaklaşık 1 ay önce 2 seans olarak yaptırdığım uygulamada önceki resimlerime şu anda gülerek bakıyorum. 10 yılı 1 ayda sadace resimlerde hatırlıyorum. Bu bir ay içinde kantoron yağı ve varis çorabı ile arkadaş olduk. Fakat ilk başlarda varis çorabı beni korkutsa da ne işlem sırasında ağrı yaşadım ne de çorabı giyerken zorlanmadım. 1 Ay sonunda mükemmel değişim !!! yeni halimi çok seviyorum.

Bu kadarını ben de beklemiyordum
Bu kadarını ben de beklemiyordum 13.07.2017

Rengin Hanımla karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Uzun zamandır çözüm bulamadığım varislerimden Rengin hanım sayesinde kurtuldum. Tedavinin üzerinden henüz bir ay geçmesine rağmen bacaklarımda çok büyük iyileşmeler oldu.

Problem yaşamadan varizlerimden kurtuldum
Problem yaşamadan varizlerimden kurtuldum 13.07.2017

Rengin Hanımdan çok memnun kaldım. Bacaklarım pürüzsüz oldu. Hiç acı hissetmeden çok rahat hiçbir problem yaşamadan varizlerimden kurtuldum. Bacaklarımda hiçbiryeş kalmadı. İyiki Rengin Hanımı tanımışım. Güler yüzü ve benimle çok anlayışlı bir şekilde konuşması herşeyi anlatması beni çok rahatlattı.

Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya Bussines Center, No:8, Kat:14, Ofis:68, Çukurambar, Çankaya
uzm. dr. rengin türkgülerUzm. Dr. Rengin TürkgülerRadyoloji Uzmanı
0532 385 3193 0312 224 1314